Kapcsolat

VASTECH KFT

Cím: 9700 Szombathely,
Tátika u. 1/a
Telefon:
+36-94/509-310
E-mail:
web@vastech.hu
Munkatársaink

Munkatársaink

Rosta László ügyvezető 70 5027662
Kramli Róbert ügyvezető 20 9853216
Rosta Róbert tervezés   20 9853924
Sávoly Viktor tervezés 70 3927545
Tóth Attila pénzügy, könyvelés 20 5905709
Szoták Mihály üzemvezető 20 9173350
Jenei Noémi titkárság 70 3848620

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00-tól 15:00-igBemutatkozás


 ÜDVÖZÖLJÜK A VASTECH KFT HONLAPJÁN


A VASTECH Vasipari és Épületszerkezeti Tervező, Gyártó és Forgalmazó Kft. 1989-ben magánszemélyek tőkéjéből alakult Szombathelyen.

Cégünk fő tevékenységi területe az épület-acélszerkezetek, acélszerkezetű üvegportálok, csarnokok, autószalonok, egyedi acélszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése. Fővállalkozásban az igényeknek megfelelően vállalunk könnyűszerkezetes építést is, melyet alvállalkozók bevonásával tudunk elvégezni. Igény esetén rozsdamentes acélokból szennyvíztelepi berendezések szerkezetét készítjük, melyet több európai országba is exportálunk.  Éves szinten kb. 1500 tonna acélszerkezetet gyártunk. Csúcsigénybevétel esetén heti 100 tonna acélszerkezet gyártását tudjuk vállalni.

Az acélszerkezetek gyártásához magas színvonalú technikai háttérrel rendelkezünk. Teljes egészében daruzott műhelyeink alapterülete 5100 m2; személyzetünk összlétszáma 50 fő. Alkalmazottaink Szombathelyen a Tátika utcai telephelyünkön három üzemcsarnokban dolgoznak. Közülük 1 fő gépészmérnök, 1 gépész-üzemmérnök, 1 fő hegesztőmérnök, 1 fő statikus mérnök, 8 fő minősítéssel rendelkező hegesztő, akik magas szintű szakmai tudásukkal, szakmai elhivatottságukkal, felelősségteljes munkavégzésükkel mindannyian jelentősen hozzájárulnak az acélszerkezetek magas minőségű és rugalmas gyártásához.

Rendelkezünk mindazzal a számítástechnikai háttérrel is, amely a tervezéshez szükséges; az AxisVM, az Autocad 2004 és a ProSteel tervezőprogramok segítségével megvalósítható a tervezés összes lépése: a modellezés; a szerkezeti analízis és szabványos méretezés; a keresztmetszetek és szerkezeti csomópontok részletes vizsgálata és a dokumentálás.

Célunk, hogy korszerű alapanyagok felhasználásával, új korszerű technológiák alkalmazásával végezzük el a ránk bízott feladatokat. Üzletpolitikánkban a kiváló minőség, a munkafeladatok korrekt kivitelezése, a határidők pontos betartása és a kölcsönös elégedettség a fő szempont.

 

 

Cégünk – a németországi szállítások miatt – rendelkezik az SLV München által kiállított Kleiner Eignungsnachweis nach DIN 18800 Teil 7 Abs. 6.3 mit Erweiterung auf nichtrostende Stäle minősítéssel. Továbbá rendelkezik 2451-CPR-EN 1090-2021.0054.001 SLV Hannover

A VASTECH Kft. számára fontos a szakmai tudás átadása a fiatalabb generációk számára: az elmúlt évtizedekben számos lakatos, hegesztő, statikus gépész, építészmérnök kapott lehetőséget arra, hogy megszerzett elméleti ismereteiket üzemcsarnokainkban, irodáinkban gyakorlatias szakmai tudással és tapasztalattal bővítsék. Cégünk Szombathely egyik legjelentősebb fémipari vállalkozásként évek óta együttműködik a város szakmunkásképző intézményeivel; a hegesztő képzésben és foglalkoztatásban résztvevőknek foglalkoztatási terepet biztosít, valamint oktatók részvételével irányítja a munkavégzést.

Honlapunkon további információkat szerezhet cégünkről, szolgáltatásainkról, az általunk gyártott termékekről; áttekintheti referenciáinkat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Készséggel válaszolunk e-mailben feltett kérdéseikre, munkatársainknál pedig személyesen is informálódhatnak cégünkről.

Ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően, a tervezésben is segítséget nyújtva személyre szabott árajánlatot adunk, tervezéssel, gyártással és összeszereléssel együtt. Kérjen árajánlatot!
Vissza az előző oldalra!
VASTECH KFT - Magyar