Tevékenységi körök


Épületacélszerkezet-tervezés, -gyártás, -szerelés

A VASTECH Kft. megtervezi, legyártja és összeszereli épületének acélszerkezetét! Hívjon minket!

Részletek

Szennyvíztisztítók, cseppleválasztók

A VASTECH Kft. megtervezi, legyártja és összeszereli szennyvíztisztító-rendszerét, hűtőtornya cseppleválsztóját. Hívjon minket!

Részletek

Épületacélszerkezet-tervezés, -gyártás, -szerelés


Acélszerkezet-tervezés:

A megfelelő acélszerkezet alapja a jó tervezés. Ezt hatékonyan ma már csak számítógépes tervezéssel lehet megoldani. A statikai számítások (AxisVM) és a műhely- és összeállítási rajzok elkészítése (ProSteel - AutoCAD) is számítógép segítségével történik.

statikai látványterv A statikai program használatával biztonságos – a magyar és az EU-s szabványoknak megfelelő – acélszerkezet alakítható ki a lehető legkisebb súly, gyártási és szerelési költség mellett. Statika - elmozdulás
Acélszerkezet - csomópont  Az épület acélszerkezet-gyártásával kapcsolatos tervezéshez a KiwiSoft ProSteel programját használjuk. Ez egy AutoCAD alapú 3D-s épületacélszerkezet tervező program, amellyel összeállítási rajzok, műhelyrajzok, alkatrészlisták készíthetőek. Prosteel szerkezet


A nálunk megrendelt acélszerkezetek statikáját és műhelyrajzait ingyen elkészítjük.

Referenciák, Vastech Kft. (Szombathely) - Greenteam (2010)

Acélszerkezetű épületek gyártása:

Cégünk fő profilja az épület-acélszerkezetek gyártása. Évente 1500 tonna acélszerkezetet készítünk. Maximális teljesítményünk 100 tonna/hét.

Az acélszerkezet gyártásához 4100 m2 alapterületű, jól felszerelt, daruzott műhellyel, 10 tonnás toronydaruval rendelkezünk.

Acélszerkezet-szerelés:

Az általunk gyártott acélszerkezet szerelését, szendvicspanellel vagy trapézlemezzel  történő burkolását is vállaljuk. Ezen munkát jól képzett, tapasztalt szerelőcsapataink végzik.

A gyors és hatékony munkavégzést segíti a négy autódaru és a három 12 méteres és egy 14 méteres munkamagasságú terepjáró dízel ollós szerelőállvány.


Referenciák, Vastech Kft. (Szombathely) - HUKE Kft. (2015)
Vissza az előző oldalra!
VASTECH KFT - Magyar